Een speculaas pop valt altijd in de smaak!

Geplaatst op

Natuurlijk, het is pas juni, maar over een maand of 5 is de Sint alweer in het land. En daar kun je je maar beter goed op voorbereiden. Een amandelletter bestellen doe je dus het liefst nu al. Dan hoef je er de rest van het jaar niet meer over na te denken. Wil je eens iets anders? Ga dan voor een speculaas pop. Een speculaas pop is een groot stuk speculaas in de vorm van een man of vrouw en deze is vaak voorzien van (geschaafde) amandelen. Heerlijk natuurlijk! En, ook niet onbelangrijk, bijna iedereen lust wel speculaas!

Geef een speculaas pop aan je medewerkers

Je bent het, dat spreekt voor zich, niet verplicht om een cadeau aan je medewerkers te geven met Sinterklaas. Maar het is wel leuk om te doen. Je hoeft er verder geen gedicht bij te maken of een surprise te knutselen, een speculaas pop an sich is al een leuk presentje. Iedere medewerker zal deze geste zeer op prijs stellen. Je hoeft een speculaas pop niet koud te bewaren om deze goed te kunnen houden. En daarbij, als je de speculaas pop nu al bestelt, dan kun je zelf een datum aangeven wanneer je deze geleverd wilt hebben. Is dat geen goed idee?

Je kunt je medewerkers bij iedere gelegenheid verrassen

Is er een jubileum? Is er een kindje geboren bij een medewerker? Wordt een medewerker 50? Je kunt iedere gelegenheid aangrijpen om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Je kunt er dan voor kiezen om groots uit te pakken, maar je kunt het ook meer ingetogen houden. Het gaat immers om het verrassingselement. Zo is het nu bijna vakantieperiode. Denk jij dat je medewerkers nu rekenen op een zomerpakketje? Welnee! Hoe leuk is het dan om juist daarmee aan te komen? Een zomerpakketje met een rugtasje, wat spellen en wat lekkers valt ook altijd in de smaak!

En als je dan toch bezig bent…

Kijk dan alvast even naar de vele kerstpakketten op de site. Deze kerstpakketten zijn allemaal met zorg samengesteld en bevatten voor ieder wat wils. Je kunt gaan voor een bepaald kleurthema, dat, bijvoorbeeld, past bij jouw bedrijfskleuren, maar er zijn nog plenty andere mogelijkheden. Je moet er echt even voor gaan zitten, de mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Gelukkig heb je nog even voor je je definitieve keuze moet maken, maar wacht niet te lang. Je wilt er zeker van zijn dat jouw ideale pakket nog beschikbaar is!

Geef een reactie