Alles wat je wilt weten over Alan Red

Geplaatst op

Iedere man heeft op zijn tijd nieuwe onderbroeken nodig. Als je ze niet voor je verjaardag of op een andere feestdag krijgt dan moet je toch een keer zelf aan de slag om nieuwe te halen. Er zijn alleen heel veel opties qua merken voor onderbroeken. Een van de opties waar je je onderbroeken kan kopen, is Alan Red. In dit blog vertellen we je meer over het merk en wat je er allemaal van moet weten.

Geschiedenis

Het merk Alan Red vindt zijn oorsprong in Italië. Het merk Alan Red ontstond in 1996, maar de organisatie die het merk bedacht, bestaat al een stukje langer. In 1940 ontstaat namelijk het Italiaanse merk Magir, waaruit uiteindelijk Alan Red ontstaat. Alan Red zou afgeleid zijn van de naam van de bedenker: Andrea Rossi. Het merk ontstond niet voor de chique, prachtige kleding, maar voor de nette basisartikelen zoals onderbroeken en T-shirts.

Naast onderbroeken van Alan Red kun je er ook heel goed terecht voor diverse T-shirts. De basics shirtjes van het merk zijn ideaal om in te slapen of bijvoorbeeld als ondershirt voor je overhemd. In de winter kan alleen een overhemd aan de koude kant zijn en dan is het lekker warm en comfortabel om er een shirt onder te dragen. Daar zijn de T-shirts van Alan Red perfect voor.

Verschillende ondershirts

Wat Alan Red bijzonder maakt, is dat ze niet één soort shirt hebben, maar veel verschillende. Zo kun je bijvoorbeeld een ondershirt kopen dat wit, blauw of zwart is. Daarnaast kunnen ze lange mouwen hebben, korte mouwen of zelfs mouwloos. De kans is groot dat er hierdoor altijd wel iets voor jou tussen zit.

Naast de verschillende soorten shirts zijn ook niet alle onderbroeken hetzelfde. Onderbroeken kunnen normale pijpen hebben, maar ook extra lange. Het is net wat jij prettig vindt en voor jou het meest comfortabel voelt.

Mocht je in de situatie komen dat je een cadeau moet verzinnen voor een feestdag, dan weet je nu in ieder geval welk merk onderbroek of shirt je moet vragen. Zo weet je zeker dat je dat als cadeau krijgt en ben je verzekert van goede kwaliteit. In het geval dat je ze niet als cadeau krijgt, hoef je niet teleurgesteld te zijn. Je weet nu bij welk merk je moet zijn om de beste shirts en onderbroeken te kopen.

We gaven je een inkijkje in het prachtige Italiaanse merk en hielpen je graag bij de keuze naar voor de perfecte onderbroek.  

Geef een antwoord