Welk tuinscherm neem ik?

Geplaatst op

De tuin ligt er mooi bij, dat heb je goed gedaan zeg. Je kan nu heerlijk de tuin in lopen zonder dat je struikelt over onkruid of rondslingerende spullen. Het is goed opgeruimd. Je loopt naar je pas gekochte bankje om heerlijk te relaxen. Als je eenmaal zit, merk je toch dat je tuin nog niet helemaal compleet is. Het is een mooie tuin en je bankje zit lekker, maar waar gaat dit mis. Je kijkt naar links en kijkt door je hekwerk je buurman aan. Dat is het! Om je tuin compleet te maken, moet je nog een nieuw tuinscherm. De vraag is alleen welke heb je nodig om jou tuin compleet te maken?

Verschillende tuinschermen

Er zijn veel verschillende tuinschermen. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Als je bij Hillhouttuinhout.nl een kijkje neemt op de website dan zie je een ruim assortiment aan tuinschermen. De ene zal meer bij je passen dan de andere. Daarom nemen wij een paar tuinschermen met je door om te kijken welke het beste bij jouw tuin past.

Een voorbeeld van een van de tuinschermen is een Excellent. Deze staan bekend om de uitstraling en moderne vormgeving. Ook is er niet één Excellent scherm, maar kun je kiezen uit flux, design, elan en nog meer opties. Het is hierbij al van belang goed te weten wat je zoekt en waar je voorkeur aan geeft.

Wil je een stevig ‘muurtje’ die je tuin goed beschermt en niet bij de eerste beste storm omgaat, dan doe je er goed aan een kijkje te nemen bij de Jumbo schermen. Het woord geeft het al aan. Dit scherm is sterk en solide. Dit scherm bevat planken die 14 centimeter breed zijn en zeker wel tegen een stootje kunnen

Doe het zelf

Dat er veel keus is, daar was je ondertussen al wel achter. Maar al die schermen kon je gelijk neerzetten en je had niet de keuze deze zelf in elkaar te zetten. Je kunt zonder moeite zelf de grenen profielplanken, palen en een sponning bestellen en zo zelf je schutting bouwen. Op die manier heb je zelf alle invloed op hoe je ideale tuinscherm eruit gaat zien.

Je tuin is pas echt compleet en perfect met een tuinscherm dat je beschermt tegen glurende buren en dat ervoor zorgt dat je tuin heel blijft bij een storm. Daarbij moet je er wel voor zorgen dat de schermen blijven staan bij de eerste de beste storm.

Geef een reactie