Je bent aangereden, wat doe je nu?

Geplaatst op

 

Je wordt wakker op het asfalt en je komt er langzaam achter dat je aangereden bent. Dit is natuurlijk erg eng en er is een grote kans dat je letsel hebt. Het is van belang dat je direct naar het ziekenhuis gaat voor een controle. Daarna is het van belang dat je kijkt naar de schade die je hebt opgelopen. Zo kan het zijn dat je fiets kapot is, of je auto en eventueel andere spulletjes. Je telefoon kan kapot zijn, of een handtas waar je heel lang voor hebt gespaard. Het is in ieder geval van belang dat je kijkt wat de schade is en hier ook duidelijke foto’s van maakt. Hierbij moet je natuurlijk ook foto’s maken van je letsel en kijken wat je allemaal moet betalen. Dit noemen we allemaal letselschade en de schade kun je altijd verhalen op de aansprakelijke partij. Het is daarom van belang dat je de contactgegevens hebt van de betrokkenen in het ongeluk. Maar wat doe je als de tegenpartij ontkent aansprakelijk te zijn? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Letselschade advocaat Utrecht inschakelen

Wanneer je een schadevergoeding wilt claimen moet je de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Een letselschade advocaat Utrecht weet precies hoe dit werkt en heeft ook veel ervaring. Deze advocaat heeft waarschijnlijk al jarenlang andere met letsel geholpen met het krijgen van een schadevergoeding. Het is de juiste persoon om in te schakelen als je graag snel jouw schadevergoeding wilt krijgen. Daarbij ontzorgt een letselschade advocaat Utrecht jou met het juridisch proces en dit is natuurlijk erg fijn. De advocaat moet ervoor zorgen dat jij sneller een schadevergoeding krijgt, maar ook dat je goed kunt herstellen. Wanneer je dit zelf allemaal moet doen, heb je geen tijd meer voor een gezond herstel.

Wat doet een letselschade advocaat Amsterdam?

Een letselschade advocaat Amsterdam zorgt ervoor dat jij op tijd een schadevergoeding in ontvangst kunt nemen. Hiervoor verzameld de advocaat bewijzen, die ervoor kunnen zorgen dat de tegenpartij ook echt aansprakelijk is. Hiervoor moet de advocaat onderhandelen met de verzekeraar van de aanbieder en dit is erg belangrijk. Daarnaast moet de hoogte van de schadevergoeding bepaald worden en dit doet de advocaat ook. Aan de hand van de schadeposten kan de advocaat bepalen wat de hoogte wordt van de schadevergoeding. De kosten van de advocaat worden altijd vergoed door de aansprakelijke partij.

 

Geef een reactie