De juiste verpakkingstape voor dozen

Geplaatst op

Als je als bedrijf dagelijks dozen moet inpakken die je moet opsturen, dan kan de juiste verpakkingstape niet missen. Dit zorgt er namelijk voor dat de doos goed dicht wordt gemaakt, zodat deze niet onbeschadigd open kan worden gemaakt. Zeker als er breekbare spullen in de doos zitten, is het aan te raden om tape te gebruiken. Vaak is het mogelijk om tape te kopen, waar op wordt vermeld dat er breekbare spullen in de doos zitten. Hierdoor kan iedereen die de doos in handen krijgt hier rekening mee houden. Maar er zijn nog meer soorten tape, zoals ducttape of transparant tape. Heb je veel rollen nodig? Dan is het handig om dit online te bestellen, zodat je het in grote hoeveelheden kan bestellen.

Online tape bestellen

Als je verpakkingstape online bestelt, dan kun je er vaak wel rond de vijftig rollen of meer bestellen. Hier kan je natuurlijk bijna niet mee gaan lopen slepen, dus is online bestellen wel zo handig. Hierdoor kun je er ook altijd voor zorgen dat je genoeg rollen verpakkingstape op voorraad hebt. Kijk voordat je het bestelt ook even goed naar de verschillende diktes, lengtes en breedtes. Hier zit namelijk nogal  verschil in. Voor een kleine doos heb je vaak tape nodig van een andere afmeting dan voor een grote doos. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact op met de webshop zodat ze je hier over kunnen informeren. En wil je graag dat je bedrijf op de juiste manier gepromoot wordt? Ga dan voor tape met je logo erop.

Tape met je logo erop

Het is mogelijk om tape te laten bedrukken met je logo. Hierdoor zien steeds meer mensen dat jouw bedrijf bestaat, en dit ziet er ook professioneel uit voor de ontvanger. Die ziet namelijk gelijk dat het pakketje van jouw bedrijf komt. Vaak kun je hier een offerte op maat voor aanvragen via de desbetreffende webshop, omdat de prijs uiteraard afhangt van je wensen. Zo ben je dan vaak ook vrij de dikte te kiezen, de lengte en de breedte. Maar de prijs hangt uiteraard ook af van de grootte van je logo, en welk type tape je wil laten bedrukken. Vaak kun je telefonisch contact opnemen met zo’n bedrijf, of via de mail. En heb je naast tape ook dozen nodig? Dan kun je deze vaak bestellen bij zo’n zelfde webshop, zodat je alles tegelijk kunt bestellen!

Geef een reactie