Een extra zakcentje verdienen 

Geplaatst op

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om een extra zakcentje te verdienen naast hun reguliere baan. Er zijn veel manieren om dat te doen. Je kunt bijvoorbeeld een bijbaantje als krantenbezorger nemen of online wat geld bijverdienen. Wat het beste past bij jou hangt af van wat je kunt en wat je wensen zijn. In dit artikel lees je daarom een aantal tips om extra geld te verdienen.  

Oud goud of zilver verkopen 

Heb je oude sieraden in huis die je niet meer draagt? Of heb je het huis van een dierbare moeten ontruimen en ben je sieraden tegengekomen? Weet je of de sieraden van echt zilver of goud zijn? Je kunt dan je oude goud of zilver inleveren bij een inkoper. Je krijgt er dan een fijn bedrag voor terug. Let er wel op dat het echt zilver is. Je kunt ook zilver kopen en dit vervolgens een tijd later weer verkopen als de koers goed is.  

Online geld verdienen 

Wil je liever niet je huis uit en zit je graag achter je laptop? Dan kun je online je geld verdienen. Dat kan door het invullen van enquêtes of deelname aan verschillende spaarprogramma’s. Zo kun je ook cashback verdienen door te shoppen of reclame maken voor bedrijven op je eigen website. Schrijf je graag? Dan kun je een e-book schrijven en verkopen of teksten schrijven. Je kunt je bij verschillende platformen aanmelden waar je opdrachten kunt aannemen.  

Andere ideeën om geld te verdienen 

Heb je geen oude sieraden in huis en zit je niet graag de hele dag achter de laptop? Dan kun je, als je een auto hebt, aan de slag gaan als chauffeur. Je kunt je auto of je kamer ook verhuren via Airbnb of Snappcar. Handig, als je zelf je auto niet veel gebruikt of op vakantie bent. Heb je net je kledingkast uitgezocht? Verkoop de kleding die nog goed is via een marktplaats of Vinted. Als je veel thuis bent kun je er ook voor kiezen om een pakketpunt te starten. Je verdient dan per aangenomen pakket een vergoeding. Hier verdien je al snel €50 tot €100 per maand mee. Extra leuk; je komt hiermee ook in contact met je buren! 

Als laatste kun je er ook voor kiezen om je aan te melden voor medische onderzoeken. Je bent dan een proefpersoon voor de ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel. De hoogte van de vergoeding die je krijgt hangt wel af van het soort onderzoek.   

Geef een reactie